Archive For The “Okategoriserade” Category

Supergod glass med mjölk från oss!

Glass med vår mjölk!

Broschyr Nyckleby Gårdsmejeri

Två år med den underbart goda Upphäradsmjölken! Och även två år utan problem med laktosintoleransen, om jag håller mej till Upphäradsmjölken! Helt underbart! Tack ni alla på Nyckleby gård för er fantastiska gåva till oss! Ni är guld värda!
Främsta orsaken till den goda mjölken är nog deras synsätt på korna! De ser dom inte som produktionsenheter utan som levande varelser!  Helena Sellering

Studiebesök från Upphärads skola

Studiebesök

Årets kvinnliga företagare 2017

2017 års kvinnliga företagare

Öppna förskolan kom och hälsade på oss.

Kyrkan öppna förskola kom och hälsade på.

Nu är en-liters här!

Enliters mjölkförpackning

Enliters mjölkförpackning

Vår mjölk i SM!

Vi fick ett mail som jag gärna vill dela med mig: "Jag heter Ebba och jobbar på Kahls Kaffe i Göteborg. I år den 25 januari så ställde jag upp i SM i Barista Championship i Stockholm. Jag tävlade med en Fairtrade-eko espressoblandning och hade hållbarhet som röd tråd genom min presentation. Precis efter jul så smakade jag den mjölken ni producerar, och bestämde mig för att tävla med den i min presentation. I och med den höga fetthalten och min syrliga espresso så kunde jag få fram en fantastiskt söt cappuccino.   Det var mycket att stå i innan tävlingen gick av stapeln, men jag ville höra av mig och säga att det har varit en ära att få arbeta med er mjölk under den senaste månaden. Fantastisk smak och konsistens. Och väldigt roligt att den är lågpastöriserad och icke homogeniserad".

Vi fick ett mail som jag gärna vill dela med mig: ”Jag heter Ebba och jobbar på Kahls Kaffe i Göteborg. I år den 25 januari så ställde jag upp i SM i Barista Championship i Stockholm. Jag tävlade med en Fairtrade-eko espressoblandning och hade hållbarhet som röd tråd genom min presentation. Precis efter jul så smakade jag den mjölken ni producerar, och bestämde mig för att tävla med den i min presentation. I och med den höga fetthalten och min syrliga espresso så kunde jag få fram en fantastiskt söt cappuccino.
Det var mycket att stå i innan tävlingen gick av stapeln, men jag ville höra av mig och säga att det har varit en ära att få arbeta med er mjölk under den senaste månaden. Fantastisk smak och konsistens. Och väldigt roligt att den är lågpastöriserad och icke homogeniserad”.

Lagom innan jul kommer vår mjölk. Fom. måndag 14/12-15 finns den ute i affären.

002

Vår kylbil har kommit

001

Vårt mejeri har kommit!!

002