Vår mjölk i SM!

Vi fick ett mail som jag gärna vill dela med mig: "Jag heter Ebba och jobbar på Kahls Kaffe i Göteborg. I år den 25 januari så ställde jag upp i SM i Barista Championship i Stockholm. Jag tävlade med en Fairtrade-eko espressoblandning och hade hållbarhet som röd tråd genom min presentation. Precis efter jul så smakade jag den mjölken ni producerar, och bestämde mig för att tävla med den i min presentation. I och med den höga fetthalten och min syrliga espresso så kunde jag få fram en fantastiskt söt cappuccino.   Det var mycket att stå i innan tävlingen gick av stapeln, men jag ville höra av mig och säga att det har varit en ära att få arbeta med er mjölk under den senaste månaden. Fantastisk smak och konsistens. Och väldigt roligt att den är lågpastöriserad och icke homogeniserad".

Vi fick ett mail som jag gärna vill dela med mig: ”Jag heter Ebba och jobbar på Kahls Kaffe i Göteborg. I år den 25 januari så ställde jag upp i SM i Barista Championship i Stockholm. Jag tävlade med en Fairtrade-eko espressoblandning och hade hållbarhet som röd tråd genom min presentation. Precis efter jul så smakade jag den mjölken ni producerar, och bestämde mig för att tävla med den i min presentation. I och med den höga fetthalten och min syrliga espresso så kunde jag få fram en fantastiskt söt cappuccino.
Det var mycket att stå i innan tävlingen gick av stapeln, men jag ville höra av mig och säga att det har varit en ära att få arbeta med er mjölk under den senaste månaden. Fantastisk smak och konsistens. Och väldigt roligt att den är lågpastöriserad och icke homogeniserad”.